Promo

NOVA ADRESA, OPTUJSKA 82A

Varaždinci po gume i auto dijelove na novu Tokić adresu!

Varaždinci po gume i auto dijelove na novu Tokić adresu!

U Varaždinu je na novoj adresi, udaljenoj svega 200 metara od dosadašnje, s radom počela nova Tokić poslovnica. Veća i opremljenija, na preko 1100 m2, sa 17 djelatnika i četiri dostavna vozila, očekuje vas uz iznimnu zalihu asortimana.

Iskusni prodajni savjetnici spremno će vas voditi ususret zimskoj sezoni kroz bogatu ponudu guma za sve vrste vozila, ali i najširi program auto dijelova, teretni i poljoprivredni program, kao i moto te industrijski program.

U novoj Tokić poslovnici očekuje vas ponuda alata i servisne opreme, ali i hobi asortimana te dodatne opreme, što je posebno korisno proučiti iz prve ruke uz asistenciju stručnjaka u velikom prodajno izložbenom dijelu poslovnice.

NOVA ADRESA Tokić poslovnica je u Optujskoj ulici 82A, u Varaždinu


Uz iznimnu zalihu dijelova koja osigurava servis i popravak vozila u najkraćem mogućem roku, proučite i ponudu namijenjenu hobi majstorima te kućanstvima, dok je usluga zaokružena tako što artikle kupljene putem Tokić webshopa također možete preuzeti i u varaždinskoj poslovnici.


Sve informacije dostupne su putem našeg pozivnog centra na besplatni telefon 0800 5775 ili WhatsApp kontakt 091 123 5775, direktno na 042 660 470 ili putem e-maila [email protected]

Tokić poslovnica je u Optujskoj ulici 82A, u Varaždinu, otvorena radnim danom od 7 do 20 sati, dok subotom radi od 8 do 15 sati.

Sretan put!
Vaš Tokić!

 

Najnovije

Reci što misliš!