Promo

NAJVEĆI BABY CENTAR U OVOM DIJELU HRVATSKE

FOTO Otvoren i novouređen i proširen Baby i dječji centar Magro u Sračincu!

FOTO Otvoren i novouređen i proširen Baby i dječji centar Magro u Sračincu!

Baby i dječji centar Magro nalazi se u Sračincu, u Ulici 8.svibnja 39, a radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 19h.

U subotu je otvoren novouređen i proširen Baby i dječji centar Magro. Na otvorenju je bio bogat program za djecu – druženje sa Minnie Mouse i Spidermanom te animacija u suradnji sa Rođendaonicom Pink Panter.

Za sve trudnice i mame na raspolaganju za sva pitanja vezana za trudnoću, porod, postpartum, dojenje je bila Primalja Nina, prvostupnica primaljstva i certificirana specijalistica za dojenje. Održana je i modna revija Modne škole Stars Models by Lena na kojoj su modeli nosili kreacije iz Magrove ponude.

Otvorenje Dječjeg i Baby centra Magro Magro otvorenje

Novouređen i proširen, Magro na preko 700m2 ujedno je i najveći baby i dječji centar na području Sjeverozapadne Hrvatske, koji u ponudi ima širok izbor baby i dječje opreme, odjeće za novorođenčad, bebe i djecu, odjeću za krštenje, svečanu odjeću za razne prigode, aranžirane poklone, igračke za bebe i djecu, tricikle, guralice i drugo.

Neki od brandova koje imaju u ponudi su Chipolino, Kinderkraft, Bebetto, Foppapedretti, Kikka Boo, Zopa, Little Dutch, Beaba, Childhome, Bukowski Design i mnogi drugi. U baby i dječji centar Magro možete doći opušteno jer vas tamo osim širokog asortimana očekuje i kutak za isprobavanje odjeće, prematanje te hranjenje bebe, kao i garderoba za veću djecu gdje bezbrižno možete isprobati proizvode.

Već dugi niz godina Magro raspoznaje kvalitetu i modne trendove na tržištu pa tako svoju sadržajnu ponudu nadopunjuje kvalitetnim i provjerenim proizvodima, a od ove godine donosi i jednu novost u poslovanju – održavanje besplatnih radionica raznih tematika za trudnice, mame, tate, bebe, djecu.

Baby i dječji centar Magro nalazi se u Sračincu, u Ulici 8.svibnja 39, a radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 19h. Za sve novosti možete ih pratiti na Facebook stranici https://www.facebook.com/DjecjiCentarMagro/, a dostupni su i telefonski na broj 042 209 993.

 

 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video