Promo

GASTROCOM

'GASTRO' VELIKI PETAK Ljubitelji morske ribe, u petak na bakalar u Kulu, a riječne na 'fiš' u Garestin

'GASTRO' VELIKI PETAK Ljubitelji morske ribe, u petak na bakalar u Kulu, a riječne na 'fiš' u Garestin
Gastrocom

Ako tražite najbolju riblju ponudu za petak, objekti Gastrocoma sigurno su prva opcija.

 

U restoranima Kula i Garestin, spremni su za Veliki petak, pa je tako pripremljena posebna ponuda, koja uključuje riblje specijalitete.

U prvom redu je tu brudet od bakalara, nezaobilazni mediteranski specijalitet kojeg spremaju kuhari u Kuli. Bolja pozivnica za dolazak u Kulu u petak, nije potrebna.

Za oni koji nisu ljubitelji brudeta, ako ih uopće ima, tu su i dodatna jela na redovnom gablec meniju, koji će u petak biti cijeli – riblji, u restoranu Garestin.

Moći će se probati i riječna riba, pa će tako u petak u ponudi biti fiš paprikaš, sa širokim rezancima.

Osim fiša, tu će biti i pastrva u kukuruznom brašnu, uz dalmatinsku garnituru. A tu je naravno, i jedno od najpopularnijih jela u restoranima, pržene lignje, uz pommes frittes i tartar umak.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video