Tak blizu, a tak lepo

MEĐIMURSKA PRIRODA

MEĐIMURSKA PRIRODA 2. Kamp mladi čuvari prirode na Matulovu gruntu 31. srpnja

MEĐIMURSKA PRIRODA 2. Kamp mladi čuvari prirode na Matulovu gruntu 31. srpnja
Međimurska priroda

U nedjelju 31. srpnja 2022. godine na Matulovu gruntu u Frkanovcu održat će se 2. Kamp mladi čuvari prirode

Međimurska priroda - Javna ustanova za zaštitu prirode ovu rekreativno-edukativnu aktivnost organizira povodom obilježavanja Svjetskog dana rendžera (31. srpnja). Kamp se provodi u suradnji s HGSS Stanica Čakovec, a gost kampa je dječji animator Matija Bobek. Program je namijenjen djeci od 7 do 12 godina i održat će se od 16 do 21 sat.

Program:
16:00 - 18:45 Istraživanje prirode u okolici Matulova grunta uz raznolik pribor za male istraživače, HGSS vježbe za djecu, radionica "Kao prvo - zagonetno drvo"
19:00 Podjela nagrada najboljim mladim čuvarima prirode i zaslužnim pojedincima u 2022. godini
19:30 - 21:00 Druženje uz logorsku vatru

Za sudjelovanje na kampu potrebna je obavezna prijava putem obrasca, a broj sudionika je ograničen. Prijave uz obavezan prilog potvrde o uplati primaju se najkasnije do srijede 27. srpnja 2022. godine ili do popunjenja slobodnih mjesta. Cijena kampa je 100 kn po djetetu.

Poveznica za prijavu sudjelovanja:

https://bit.ly/3PklJAp

Napomena: Roditelji se mole da osobno osiguraju prijevoz djece na adresu Frkanovec 30 na početak programa u 16 sati te za završetak programa u 21 sat.

Kako je bilo prošle godine na prvom Kampu mladi čuvari prirode pogledajte na You Tube kanalu Međimurske prirode: https://www.youtube.com/watch?v=rtXp2Bdt12g

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video