Tak blizu, a tak lepo

TERME SVETI MARTIN

Najsjeverniji hrvatski Aquapark Martilandia otvorio svoja vrata – posjetite oazu dobre zabave na sjeveru Hrvatske

Najsjeverniji hrvatski Aquapark Martilandia otvorio svoja vrata – posjetite oazu dobre zabave na sjeveru Hrvatske

 

Stiže nam ljeto, a s njim nam dolaze i prve visoke temperature koje će nas odlučno uvesti u ljetne mjesece prepune dobre zabave. Dobra vijest za sve je ta da je Aquapark Martilandia u Termama Sveti Martin – oaza odlične zabave u srcu prirode otvorio svoja vrata, a koja će ostati otvorena sve do rujna.

Svi oni kojima je potrebna dobra zabava uz osvježenje, moći će se rashladiti na službenom otvorenju Martilandie koje će se organizirati u subotu 25. lipnja s početkom od 14 sati uz organiziranu zabavu i party otvorenja s posebnom ponudom jela i pića. Povedite svoje bližnje i skok do sjevera Hrvatske na kupanac u prvi Healthness resort u Europi. Zabavljati će nas DJ GoDJI te plesna skupina Korak pod mentorskom palicom poznate Virne Hošnjak.

Terme Sveti Martin Aquaparku Martilandia su pridodale 3 nova tobogana (klasični, spin bowl i kamikaza) te dječje osjenčano vodeno igralište s dva tobogana na zadovoljstvo mališana i njihovih roditelja, a ovog ljeta svi bazeni dobili su i osvježenje novom bojom. Također, najmanje posjetitelje očekuje i novo dječje igralište u blizini dječjeg osjenčanog bazena.

Aquapark Martilandia najkvalitetniji je aquapark na sjeveru Hrvatske kao i u regiji za što slobodno možemo reći da uključuje područje Slovenije, Austrije i Mađarske u radijusu 150 kilometara.  Aquapark MartiLandia nastao je kao asocijacija na mjesto u kojem žive Marti i Martina, maskote aquaparka. Likovi maskota su jelen Marti i košuta Martina jer oko područja Termi Sveti Martin obitava puno divljih životinja, a najviše jelena i košuta, životinja koje djeca vole.

27 hektara površine za odmor duše i tijela

Terme Sveti Martin, kao prvi Healthness resort u Europi, ostaju odlučne u tome da promjene Lifestyle svakog posjetitelja na bolje.  Pri tome koriste i jedan od svojih resursa - netaknutu prirodu u kojoj brojni gosti uživaju već više od 25 godina. Poznato je kako se resort nalazi na sjeveru Međimurja okružen predivnom šumom što svakom posjetitelju ostavlja dovoljno prostora za vlastite aktivnosti na otvorenom. Više informacija potražite na www.termesvetimartin.com

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video