Tak blizu, a tak lepo

DANI TURIZMA 2022.

FOTO Dani turizma 2022. u Općini Sveti Martin na Muri u punom su jeku

FOTO Dani turizma 2022. u Općini Sveti Martin na Muri u punom su jeku
TERCA ART

I ove je godine Turistička zajednica Sveti Martin na Muri, u suorganizaciji s Općinom Sveti Martin na Muri, udrugama s područja Općine i uz podršku Turističke zajednice Međimurske županije i HTZ-a organizator uspješne manifestacije Dani turizma 2022.

Najveća manifestacija najsjevernije hrvatske općine uključuje gotovo dva mjeseca raznih događanja umjetničkog, sportskog, društvenog, sakralnog i enogastronomskog karaktera tijekom srpnja i kolovoza.

Dani turizma 2022. u Općini Sveti Martin na Muri u punom su jeku Dani turizma 2022. u Općini Sveti Martin na Muri u punom su jeku

Tako je ovog vikenda održan drugi PUB quiz ispred Mlinarske kuće, a okupio je preko 30 ekipa. U subotu je bilo veselo u Termama Sveti Martin gdje je na vanjskim bazenima Aquaparka Martilandia održan koncert grupe New Casino, dok je na ribolovnim stazama Stare Mure održan Društveni kup juniora/seniora/kadeta u organizaciji SRD Čikov. Program se nastavio navečer kod Mlinarske kuće sa bogatim i raznovrsnim kulturno zabavnim programom kojeg su upriličili: KUD Mura sa kazališnom predstavom „Kanal“, britkom političkom i duhovitom satirom, Svetomartinske mažoretkinje, višestruke državne i svjetske prvakinje, Zbor Sveti Martin sa prekrasnim koncertom i glazbeni sastav Maruleki koji su sve prisutne digli na ples do kasnih večernjih sati.

Dani turizma u Svetom Martinu na Muri nastavljaju se već idućeg vikenda kada će kod Mlinarske kuće u Žabniku, pozornica biti skela na rijeci Muri, a domaćini pripremaju koncert „Murska dekla“ pod vodstvom baritona Dominika Padarića uz pratnju ŽVS Sveti Marko i gošću etno kantautoricu Leu Šprajc, poručuje direktor Turističke zajednice Sveti Martin na Muri – David Novinščak.

Najnovije

Reci što misliš!