Tak blizu, a tak lepo

špancirfest

Vinski grad i ove godine na Špancirfestu! Ima i nekih novosti, evo čemu je riječ

Vinski grad i ove godine na Špancirfestu! Ima i nekih novosti, evo čemu je riječ
Facebook Vinart

Popularna destinacija čeka nas i ove godine kod Starog grada...

Nezaobilazni dio hedonističkog istraživanja Špancirfesta je već legendarni Vinski grad. Ta, sudeći po popularosti, najlošije čuvana slatka tajna Špancirfesta je predivno mjesto druženja i uživanja u probranim hrvatskim i regionalnim vinima te vrhunskim malim zalogajima na način koji vinsku i gastronomsku kulturu otvara doslovno svima.

Atmosfera i topla, gostoljubiva energija Vinskog grada jedinstvena je, a još je zavodljivija otkada je, prošle godine, ta zona hedonističkog raja zauzela očaravajući zeleni prostor ispod samih moćnih zidina varaždinskog Starog grada.

Vinski grad ove će godine ponovno biti smješten u razigrani i dinamični pejzaž perivoja ispred ulaza u predivnu varaždinsku tvrđavu, a donosi neke važne novosti.

Plaćanje karticama na kućicama

Prije svega, Vinski grad uvodi kartično plaćanje vina izravno na kućicama. Posjetitelji će, dakle i dalje „rentati čašu po dolasku na Vinski grad, no gužvi za bonove više neće biti.

Gastronomadi sljubljuju vino i zalogaje

Druga važna novost je da će Vinski grad ponuditi novi enogastro doživljaj sparivanja hrane i probranih vina iz ponude Vinskog grada. Ta nova dimenzija iskustva u Vinskom gradu nastala je u sklopu suradnje s Gastronomadima – vrhunskim gastro stručnjacima, osnivačima kuharske akademije, koji će kreirati kreirati posebne zalogaje te ih savršeno sljubiti s pojedinim vinima.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video