Tak blizu, a tak lepo

PORCIJUNKULOVO

DOĐITE NA KONCERT Žestoka Adastra vatrenim koncertom zatvara Porcijunkulovo u Urban Parkiću

DOĐITE NA KONCERT Žestoka Adastra vatrenim koncertom zatvara Porcijunkulovo u Urban Parkiću
TZ Grada Čakovca

Ukoliko ste željni žestokog zvuka i energije koji ostavljaju poseban utisak, dođite na koncert Adastre posljednjeg dana Porcijunkulova

Zagrebački rock sastav Adastra osvaja publiku još od 2005. godine. Njihov album prvijenac pod nazivom “Adastra” sadrži 12 autorskih pjesama, među kojima je pjesma “Pusti” nastala u suradnji s poznatim hrvatskim reperom Generalom Woo-om. Veliku simpatiju publike stekli su pjesmama “Nabujala rijeka” i “Surovi grade”, posvećenu tragično poginulom Luki Ritzu i kojom se željelo upozoriti mlade da nasilje ostavlja gorki trag i posljedice koje se više nikada neće moći ispraviti.

Ustrajnost grupe Adastra za borbom protiv nasilja i stvaranje svijesti o tom velikom problemu u Republici Hrvatskoj zastupljen je do danas i to brojnim suradnjama s Udrugom za promicanje glazbe Zvuk svjetlosti.

Svojim vršnjačkim autoritetom Adastra ima mogućnost doprijeti do mladih, a nastupima i glazbom Adastra širi poruku ljubavi, međusobne tolerancije i mira. Osim još uvijek prisutnog sraza bahatosti elite i nemoći običnih ljudi, Adastra u svojim pjesmama opjevava ljubavne probleme.

Ukoliko ste željni žestokog zvuka i energije koji ostavljaju poseban utisak, dođite na koncert Adastre posljednjeg dana manifestacije, 2. kolovoza s početkom u 21:00 sati. Vidimo se u Urban Parkiću gdje u ova tmurna siva vremena možemo doživjeti šarene trenutke i vrijedna sjećanja.

Adastra zatvara ovogodišnje Porcijunkulovo, ali zasigurno ne i glazbenu scenu u Urban Parkiću.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video