Tak blizu, a tak lepo

uz zabavno-natjecateljske igre

4. TUNING CAR SHOW Izletište Goričanec ugostit će raznovrsne prerađene i uređene limene ljubimce

4. TUNING CAR SHOW Izletište Goričanec ugostit će raznovrsne prerađene i uređene limene ljubimce
TZ Općine Sveti Martin na Muri

Posjetitelji će moći pogledati raznovrsne prerađene i uređene limene ljubimce ponosnih vlasnika koji će se međusobno natjecati u izgledu i količini prerada na automobilima

U subotu, 6. kolovoza udruga CAR Team Varaždin u suradnji s Turističkom zajednicom Sveti Martin na Muri organizira 4. Tuning Car Show na lokaciji Izletište Goričanec s početkom u 10 sati i trajanju do kasnih večernjih sati.

Posjetitelji će moći pogledati raznovrsne prerađene i uređene limene ljubimce ponosnih vlasnika koji će se međusobno natjecati u izgledu i količini prerada na automobilima. Uz to, priređuju se zabavno-natjecateljske igre, a provodit će se i tombola s vrlo vrijednim nagradama brojnih sponzora.

Dođite i uživajte u senzaciji paljenja guma, a oni najmlađi mogu uživati u igri u prekrasnom prirodnom ambijentu Izletišta Goričanec, a kako bi im bilo još zabavnije, organiziran je i veliki napuhanac za djecu. Za zabavu i ugodnu atmosferu tijekom cijelog dana pobrinut će se poznati DJ, a samo Izletište Goričanec brine da svi posjetitelji ne ostanu žedni ili gladni. Vidimo se! - poručuju iz Turističke zajednice Općine Sveti Martin na Muri.

Najnovije

Reci što misliš!