Tak blizu, a tak lepo

ZELINSKA ŠATORIJADA 19.-21. kolovoza

ZELINSKA ŠATORIJADA Prijavi se i provedi noć u šatoru u prirodi

ZELINSKA ŠATORIJADA Prijavi se i provedi noć u šatoru u prirodi

Pozvani ste na 6. ZELINSKU ŠATORIJADU, manifestaciju kojoj je cilj opuštanje i zabava u pozitivnoj atmosferi. Nakon što ispraznite ležaljke na plažama, dođite u park zelinskog ŠRC od 19.-21. kolovoza 2022., postavite svoj šator, organizirajte "dom" u prirodi, zabavite se i veselite.

Podijelite zajedničke doživljaje i družite se pred sam početak novog radnog ciklusa za odrasle i povratka u školske klupe za djecu i mlade.

U sklopu manifestacije organizatori najavljuju odbojku na pijesku, igru graničara i druge zabavne igre.  Društvo naša djeca Sveti Ivan Zelina pobrinuti će se da se svi dobro zabavite. Za sve sudionike osiguran je i zajednički ručak u subotu. Zabave vam sigurno neće nedostajati!

Hrana: Ponesite sa sobom hranu za svoju obitelj prilagođenu za boravak u prirodi (konzervirana hrana, voće, povrće, lako probavljiva hrana). Za ručak i večeru imat ćemo vatricu za roštilj (ne zaboravite uzeti meso, povrće, začine).

Oprema: Šator, vreća za spavanje (za udobnije spavanje poželjan je madrac na napuhavanje ispod vreće), pribor za higijenu, baterijska svjetiljka, voda, čekić za zabijanje klinova, fotoaparat za bilježenje lijepih trenutaka, društvene igre, karte, rezervna odjeća...

Ponesite gitaru ili drugi instrument, ali samo ako znate svirati :) Dođite s vlastitim šatorom i/ili opremom za kampiranje.  Požurite s prijavama jer lista se brzo popunjava.

Prijave primaju do srijede 17. kolovoza 2022.

Postavljenje šatora/početak je u petak 19. kolovoza 2022 u 15 sati

Djeca i mladi s manje od 18 godina mogu sudjelovati na manifestaciji samo u pratnji roditelja. Osigurani sanitarni čvorovi. Za miran i siguran san zadužena je Lupus zaštita d.o.o.

Svi zainteresirani mogu se detaljnije informirati i obavezno prijaviti organizatoru Turističkoj zajednici grada Svetog Ivana Zeline na mail [email protected] ili telefonom 01/2061 808.

Najnovije

Reci što misliš!