Tak blizu, a tak lepo

DOMAĆA I FINA KLOPA

ODLIČNA VIJEST U 'Familiji' pripremili posebnu ponudu za Špancirfest

ODLIČNA VIJEST  U 'Familiji' pripremili posebnu ponudu za Špancirfest
Varaždinski.hr

U posebnoj Špancir-ponudi nalazit će se specijatliteti poput telećeg pečenja, bunceka, špek fileka, ali i puno toga 'na žlicu' te odlični deserti.

 

Nedavno otvoren restoran Familija, na mjestu kultne gostionice Ludva, iz dana u dan skuplja sve više ljubitelja i onih koji su odlučili isprobati njihovu klopu i postati stalni gosti. S razlogom, jer restoran je to u kojem se gost uistinu osjeća vrlo ugodno, a može pojesti i odličan gablec, ručak, večeru, slasticu, juhu.

Restoran je otvorio poznati varaždinski kuhar Nino Biškup, koji je posljednjih godina radio u čakovečkom Baroku, a dječački san mu je bio otvoriti upravo lokal na mjestu Ludve, o čemu je sanjao kao dijete.

>>  Na mjestu Ludve otvorena Familija, mjesto za odličan zalogaj

Bisto Familija otvorio je uz pomoć obitelji, a u topla atmosfera prevladava i u uređenju ovog popularnog mjesta. Za oni koji slučajno ne znaju, Familija se nalazi na adresi Trakošćanska 24, a možete ih pronaći i na Facebook stranici.

Ovih dana pripremaju i posebnu, Špancir-ponudu, na kojoj će se nalaziti brojni specijaliteti, poput bunceka, odojka, telećeg pečenja, a bit će tu i fileki, juneći gulaš, piletina s mlincima te odlični kuhani zagorski štrukli. S obzirom da Špancirfest traje 10 dana, za malo okrijepe tu će biti i pileći 'ajngemahtec' kao i prežgana juha.

Uz hranu, nezaobilazno je i vino, pa tako slasne zalogaje možete lijepo sljubiti s nekim od bijelih ili crnih vina iz ponude Familije.

Naravno, nisu u Familiji zaboravili niti deserte pa će u Špancir-ponudi biti i pečeni zagorski štrukli, savijača od jabuka i borovnica i čokoladni Mouse na pečenom voću.

Za sve ostale informacije možete iz zapratiti na Facebooku - https://www.facebook.com/BistroFamilija.

Jedan od glavnih aduta Familije je i zaseban prostor u restoranu, idelan za poslovne sastanke uz odličnu hranu. Osim za sastanke, prosotr je i pogodan za druge tipove druženja, ali i proslave, pa iz Familije pozivaju sve zainteresirane za organizaciju da im se jave. 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video