Tak blizu, a tak lepo

OD 25. DO 28. KOLOVOZA

FESTIVAL RUKOMETA Sve je spremno za drugo izdanje međunarodnog rukometnog turnira Pozoj handball cup!

FESTIVAL RUKOMETA Sve je spremno za drugo izdanje međunarodnog rukometnog turnira Pozoj handball cup!

Rukometni spektakl u Međimurje će dovesti oko 2.000 mladih rukometaša, rukometašica i sportskih entuzijasta iz Hrvatske i okolnih država.

Društvo športske rekreacije Sportska subota i partneri – Muški rukometni klub Čakovec i Ženski rukometni klub Zrinski – drugu godinu zaredom organizatori su međunarodnog rukometnog turnira Pozoj handball cup.Sportsko-turistička priča osmišljena po uzoru na renomirana svjetska rukometna dvoranska natjecanja za mladež realizirat će se od četvrtka, 25., do nedjelje, 28. kolovoza. Ovogodišnje izdanje turnira u Međimurskoj županiji okupit će stotinjak ekipa, odnosno oko 2.000 mladih rukometaša i rukometašica iz svih dijelova Hrvatske i inozemstva.-Ciljevi Pozoj handball cupa su popularizacija sporta, okupljanje djece i mladih te promicanje zdravog i aktivnog načina života, a uz to i promocija Međimurske županije kao poželjne destinacije sportskog i kontinentalnog turizma. Nakon izuzetno uspješne prve godine, odlučili smo turnir produljiti za jedan dan kako bi svi sudionici imali prilike provesti kvalitetno vrijeme u našem kraju. Turnir će se paralelno odigravati u šest sportskih dvorana u Međimurju. Uz centralnu sportsku dvoranu Graditeljske škole Čakovec, igrat će se u dvorani Sportsko-rekreacijskog centra Aton u Nedelišću, II. osnovnoj školi Čakovec te školskim sportskim dvoranama u Prelogu, Maloj Subotici i Donjem Kraljevcu, naglasio je glavni organizator turnira Davor Varga.

Manifestacija se odvija uz podršku Međimurske županije, Grada Čakovca, Turističke zajednice Grada Čakovca i Grada Mursko Središće, a doprinos su dali i brojni sponzori: Grupa Pivac - Mesna industrija braće Pivac, Mesna industrija Vajda i PPK karlovačka mesna industrija, Triglav osiguranje, Magma, Optika Briljant i tvrtka TM.- Pozivamo sve navijače, ljubitelje i simpatizere rukometa da nam se pridruže na četverodnevnom festivalu rukometa te daju podršku igračima i igračicama. Osim što nas očekuje rukometni festival u punom smislu riječi, pripremili smo i niz dodatnih zabavnih sadržaja za posjetitelje i sudionike te smo uvjereni da će ovo biti jedno nezaboravno druženje s kojeg će svi kući ponijeti neprocjenjive uspomene, ističe Varga.Informacije o turniru možete pronaći na mrežnoj stranici Pozoj handball cupa, dok će detaljan program i raspored odigravanja utakmica biti objavljeni naknadno te dostupni i putem mobilne aplikacije Pozoj.

Najnovije

Reci što misliš!