Tak blizu, a tak lepo

DONOSIMO PROGRAM

JAZZ U VINOGRADU @ MAĐERKIN BREG Jedinstveno trodnevno iskustvo na sjeveru Hrvatske nudi predivan scenarij za završetak ljeta

JAZZ U VINOGRADU @ MAĐERKIN BREG Jedinstveno trodnevno iskustvo na sjeveru Hrvatske nudi predivan scenarij za završetak ljeta

Brojimo još nekoliko dana do drugog izdanja međunarodnog Jazz festivala: Jazz u vinogradu

Ovo jedinstveno trodnevno iskustvo na samom sjeveru Hrvatske nudi predivan scenarij za završetak ljeta.

U vinorodnom kraju međimurske općine Štrigova, na Mađerkinom bregu održat će se nastupi vrhunskih europskih jazzera i poznatih DJ-a ali i uživati u toj čarobnoj lokaciji i pogledu. Domaćini festivala, obitelj Štampar sa svojim nagrađivanim vinima i chef Marko Palfi (sa svojim novim projektom Full Circle), ponudit će eno gastro priču ovog kraja Hrvatske.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uz Mađerkin breg, lokacija festivala je i Dom Kulture u Štrigovi, prekrasno novo zdanje koje je i dom Pušipela, lokalne autohtone sorte vina.

PETAK, SUBOTA, NEDJELJA

Tu se od petka 26. kolovoza može pogledati izložba g. Davora Hrvoja, cijenjenog autoriteta u svijetu jazz-a (i urednika Jazz.hr) „Velikani Jazza“, a u domu će se u subotu 27.08. održati i besplatni Masterclass “Umijeće vježbanja“ koji je održati posebni gost festivala, čuveni talijanski orguljaš g. Renatto Chicco i glazbeni voditelj festivala, naš proslavljeni gitarist g. Ratko Zjača, a pozvani su svi glazbenici i škole ovog kraja.

Na bazenima Termi Sv. Martin Dj-i će svojom glazbenom selekcijom dodatno inspirirati za uživanje i zagrijati za kvalitetan ostatak dana, petak i subotu od 11 do 14 sati.

Da bi uživanje i opuštenost bili potpuni, ostavite auto na jednoj od ovih lokacija i uskočite u Hop on - Hop off, tursitički autobus koji će bespatno voziti između lokacija (u popodnevnm terminima).

Još zamislite prekrasnu prirodu i vijugave, kaskadne vinograde i recite nam kako Vam zvuči taj scenarij...

Ulaznice su dostupne putem sustava entrio.hr.

Više o programu i ostalim detaljima na www.jazzuvinogradu.eu ili FB stranicama festivala!

 

 

Najnovije

Reci što misliš!