Vijesti / Afera 'Psihijatar'

AFERA PSIHIJATAR

ČEHOK PSIHIJATROV ZAŠTITNIK? 'To je potpuna glupost. S njim nemam ni privatne ni poslovne odnose'

ČEHOK PSIHIJATROV ZAŠTITNIK? 'To je potpuna glupost. S njim nemam ni privatne ni poslovne odnose'
Varaždinski.hr

U aferi o seksualnom zlostavljanju našlo se i ime varaždinskog gradonačelnika. Evo što kaže o tome...

Usred Afere 'psihijatar', koja potresa Varaždin proteklih dana otkako je prilog o optužbama za seksualno zlostavljanje emitiran u emisiji Provjereno Nove TV, svoje je mjesto dobio i varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok.

Vezana vijest:

bolnica seksualno zlostavljanje tuga psihijatar ispovijest pacijentica VARAŽDINSKI PSIHIJATAR OPTUŽEN ZA SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE 'Tražio je da se skinem i onda bi započelo...'

Naime, jedna od žena koja je iznijela svoje svjedočanstvo o tome na koji je način započeo njezin odnos s psihijatrom, optužujući ga da je kao pacijentica bila izmanipulirana te kasnije i psihički zlostavljana, rekla je za Jutarnji list i sljedeće:

- Davao mi je antipsihotike, zaključavao u kuću, vrijeđao me. Bila sam zatočena bez svjesnog uma. Htjela sam otići, nije me puštao. Htjela sam se nastaviti liječiti kod psihijatra, nije bilo šanse. Na kraju sam uspjela tajno odlaziti psihijatrici, koja me pripremala za odlazak. I otišla sam, pobjegla 2015. godine preko granice, u Sloveniju. Nije me puštao na miru. Prijetio mi je uništavanjem obitelji, da će gradonačelnik Varaždina, Ivan Čehok, srediti mojima otkaze...

Kako se gradonačelnikovo ime našlo u ovoj priči?

- Nemam stvarno nikakvoga komentara, to je tolika bedastoća. Koliko sam ja vidio, oni su se razveli ili sudili u vrijeme kad ja uopće nisam bio gradonačelnik. Kakve ja veze imam s tim? Apsolutno nikakve veze ne mogu s tim imati niti imam - odgovorio nam je Čehok.

Zanimalo nas je kako tumači da se njegovo ime našlo u toj priči.

- Netko očito manipulira opet. Vidio sam i onaj grafit - aludira gradonačelnik na natpis u Gortanovoj ulici, ispisan prije emitiranja priloga, da njegova obitelj štiti 'psihijatra pedofila'. - Moja obitelj nikakve veze ne može s tim imati - naglašava.

O kojem je psihijatru riječ, zna, zanimalo nas je kakav je njihov odnos.

- Ja poznam skoro sve varaždinske liječnike. Ali u privatnim ili nekim drugim poslovnim odnosima mi nismo - odgovara.

Negira u potpunosti da bi bio politički zaštitnik psihijatra opterećenog optužbama svojih pacijentica za seksualno zlostavljanje.

- Ma kakve su to gluposti. Ja niti znam bilo što o tome, niti mi je itko ikad rekao, do ovoga što je bilo u medijima. Ja ne znam čak ni gdje joj mama radi, znam za tatu. Sve to je čista patka - odbacuje bilo kakvu svoju ulogu u ovoj aferi Ivan Čehok.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video