Vijesti / Afera 'Psihijatar'

detektor laži

AFERA PSIHIJATAR Buđanovac poziva žrtve: 'Javite se, sad je pravi trenutak da ga se zaustavi'

AFERA PSIHIJATAR Buđanovac poziva žrtve: 'Javite se, sad je pravi trenutak da ga se zaustavi'
Varaždinski.hr

Navodi da namjerava javno pozvati sve uključene na detektor laži.

Nebojša Buđanovac, psihoterapeut koji je vrlo dobro upoznat sa slučajem varaždinskog psihijatra optuženog za seksualno zlostavljanje pacijentica, na svom je Facebook profilu objavio status u kojem poziva sve aktere slučaja na detektor laži.

Vezana vijest:

bolnica seksualno zlostavljanje tuga psihijatar ispovijest pacijentica VARAŽDINSKI PSIHIJATAR OPTUŽEN ZA SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE 'Tražio je da se skinem i onda bi započelo...'

Navodi da namjerava javno pozvati sve uključene da sudjeluju u tome. Ističe da su se već neke žrtve same javile i da će njihova svjedočanstva biti objavljena.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

- Dragi moji Facebook prijatelji, vjerujem da mnogi od vas prate aferu "Psihijatar" koja je u javnost krenula s emisijom "Provjereno" od prošlog tjedna, ali s kojom se neki moji kolege i žrtve bavimo nažalost već godinama. Ne znam koliko me poznajete u stvarnom životu, ali oni među vama koji me dobro poznaju znaju da se NIKADA ne bih upuštao u nešto ovakvo, a da nisam 100 posto siguran u istinitost svjedočanstava žrtava dotičnog psihijatra. Dapače, sutra namjeravam JAVNO pozvati sve aktere na testiranje na detektoru laži. Ja znam da u tom slučaju istina SIGURNO izlazi na vidjelo do kraja. Međutim, ovim vas putem želim zamoliti da, ako ste sami imali slična iskustva s dotičnim, ili poznate nekoga tko ih je imao, progovorite o tome. Neke žene su se već javile naknadno i njihova će svjedočanstva također biti objavljena. Dakle, ovo je pravi trenutak da ga se zaustavi. Povezat ćemo vas s novinarima i stručnjacima koji vam mogu pomoći, a vaše će ime, ukoliko tako želite, ostati anonimno. Unaprijed vam zahvaljujem! - napisao je Buđanovac na svom Facebook profilu.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video