Vijesti / Afera 'Psihijatar'

slučaj psihijatar

Provjereno i dalje istražuje mučnu priču iako je varaždinski psihijatar ishodio sudsku zabranu

Provjereno i dalje istražuje mučnu priču iako je varaždinski psihijatar ishodio sudsku zabranu
Jurica Galoic/Pixsell/Varaždinski.hr

Urednica emisije Ivana Paradžiković objasnila je situaciju zašto prilog o psihijatru nisu mogli ponoviti. Emitiranje je zabranio sud.

U prošlotjednoj emisiji Provjereno mogli smo vidjeti priču o varaždinskom psihijatru iz OB Varaždin koji je optužen da je seksualno iskorištavao i zlostavljao pacijentice.

Vezana vijest:

pacijentice progovorile PSIHIJATAR SEKSUALNI PREDATOR? On sve negira: 'Koje žrtve? Nije istina, to je nemoguće'

Neke bivše pacijentice izašle su u javnost, slučaj iz dana u dan sve više raste, a mnoge je začudilo kako dan nakon emitiranja Provjereno na svoje stranice nije stavilo videoprilog koji smo vidjeli večer ranije.

Tjedan dana nakon, u novoj epizodi koja se emitirala jučer, nisu objašnjavali zašto video nisu objavili, ali su se oglasili preko službenog Facebook profila. Točnije, urednica emisije Ivana Paradžiković objasnila je situaciju.

- Prošli smo tjedan, sezonu otvorili pričom čije nam je daljnje emitiranje zabranjeno. Glavni je akter, naime ishodio sudsku zabranu! Ali, mi i dalje radimo svoj posao. Ana Malbaša i dalje istražuje tu priču te o svim spoznajama obavještavamo nadležne. Nadamo se da ćemo uskoro moći i objaviti što smo sve otkrili – napisali su i u komentarima redom dobili podršku i pohvalu za svoj rad.

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!