Delimar najbolji vozač klase 2 prvenstva regije sjever

Zagrebački automobilistički savez tradicionalno prvi u nas nagrađuje najuspješnije. Završila je tako još jedna, usprkos recesiji i sveopćoj besparici, uspješna oktanska sezona povodom koje se, u ponedjeljak 5. prosinca 2016. godine, održala svečanost proglašenja rezultata i podjele nagrada za prvenstvo Zagreba i prvenstvo sjeverne lige HAKS-a u auto i karting sportu.

Prvenstvo Zagreba ove se godine bodovalo u pet automobilističkih disciplina (brdo, rally, autoslalom, utrke ubrzanja) i kartingu, dok je ligaško prvenstvo (prvenstvo druge kategorije) okončano na brdskim stazama i autorallyu, ocjensko-spretnosnim vožnjama, autoslalomu, ocjenskom rallyju povijesnih vozila (oldtimeri), te u dvije specifične discipline – utrkama ubrzanja i driftu, kao i kartingu.

Čakovečki automobilist Vedran Delimar s ponosom je podigao svoj pehar za najboljeg vozača klase 2 prvenstva regije sjever.

‘Ovo je neopisivo je dobar osjećaj! Nakon četiri napete utrke na kraju sezone, završio sam kao najbolji u klasi. Zahvaljujem se roditeljima, prijateljima te sponzorima koji mi pomažu u postizanju sportskih rezultata!’, zaključuje svoje dojmove Delimar.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije