Caritas Varaždinske biskupije po novo kombi vozilu u AMC Međimurje

– 690 tisuća kilometara prošao je dvadesetidvije godine stari Mercedesov kombi koji je dotrajao i odmah smo krenuli u nabavku i realizaciju kupnje novog kombi vozila za naše potrebe uz pomoć Caritasa, Biskupije i donatora – rekao nam je kod primopredaje vozila ravnatelj Caritasa Varaždinske biskupije Ante Šola koji je po kombi marke Ford došao u društvu vozača Ivana Glavine i strahoninskog župnika Branka Sajkovića.

Kako kažu, kombi vozilo je svakodnevno na cesti jer ga koriste za prijevoz namirnica do pučke kuhinje, prijevoz paketa siromašnima te Caritasove potrebe za tri županije, Međimursku, Varaždinsku i Koprivničko – križevačku na kojoj biskupija djeluje sa 105 župa.

Vrijednost Ford Transit Custom Van kombi vozila iznosi 179.126,64. Primopredaja je obavljena u prostorima AMC Međimurja u Čakovcu pri čemu je direktorica Višnja Tompoš istaknula kako su Caritasu, dok su čekali na isporuku, omogućili mjesec dana besplatnog korištenja zamjenskog vozila te pomogli dijelom u sufinanciranju, tako da je kombi vozilo od strane Caritasa plaćeno 159,422,72 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije