VIDEO: Bez milosti uništen skupocjeni Mercedes SLS

Da su zakoni nekih država apsolutno nemilosrdni kada je riječ o proceduri i provođenju istih, potvrđuje i ovaj nevjerojatni video na kojemu je zabilježeno uništavanje supersportskog Mercedesa SLS.

Vjerujemo da je riječ o nekom rigoroznom državnom zakonu jer je sigurno da nikome ne bi tek tako palo na pamet da na ovakav način uništi jedan SLS, osim ako nema izričitu naredbu da učini takvo što, piše portal Dnevno.hr.

Pitanje je zašto je do ovoga došlo, a postoji nekoliko mogućnosti – od toga da je u vlasništvu osobe koja se zamjerila državi (poreznoj upravi), preko ilegalnog uvoza pa do toga da je vozač sudjelovao u ilegalnim utrkama u redovnom prometu, za što u nekim zapadnim zemljama kao kazna slijedi uništenje vozila.

Vjerojatno se pitate zašto automobil nije prodan na aukciji ili rastavljen u dijelove, no tu se opet vraćamo na početak jer različite države imaju različite zakone koji ponekad osobu žele kazniti na najgori mogući način, bez ikakve mogućnosti da svoj automobil dobiju natrag pa nekad radije silu demonstriraju na ovakav način.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije