Vijesti / Automobilizam

SUSRET OLDTIMERA

FOTO Čakovec zasjao u duhu prošlih vremena - održan 20. Međunarodni susret oldtimera

FOTO Čakovec zasjao u duhu prošlih vremena - održan 20. Međunarodni susret oldtimera
T.K.

Kao i svake godine i ovaj puta su vlasnici sa svojim uglancanim vremešnim vozilima privukli pažnju svih posjetitelja i slučajnih prolaznika

Danas, u subotu 3. kolovoza 2019. godine se u sklopu Porcijunkulova održao jubilarni 20. međunarodni oldtimer susret 'Međimurje 2019', kojeg već tradicionalno na visokoj razini organiziraju vrijedni članovi Oldtimer kluba 'Međimurje'.

20. Međunarodni oldtimer susret 'Međimurje 2019.' 20. Međunarodni oldtimer susret 'Međimurje 2019.'

Okupljanje je počelo već od 7 sati ujutro u Parku Rudolfa Kropeka u Čakovcu, a u 11 sati je bila svečanost otvorenja susreta, nakon čega se krenuo put obilaska Međimurja rutom od Čakovca preko Šenkovca, Mačkovca, Žiškovca i Štrukovca do Žabnika, gdje je za sve članove bio upriličen ručak. Nakon toga su 'oldtimeristi' obišli Mlinarske hižu, a zatim je kolona krenula prema Donjem Kraljevcu u posjet speedway stadionu 'Milenium'.

Poslije 16 sati se pošlo ka posljednjoj destinaciji na 'Marinu' kod Preloga, da bi cilj sudionika ovog popularnog susreta bio u Prelogu. Naposljetku su predsjednik Oldtimer kluba Međimurje Franjo Belović i njegovi suradnici podijelili prigodne poklone.

Kako je bilo možete pogledati i u našoj fotogaleriji.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video