Vijesti / Automobilizam

Licitacija

OD NAPLATNIH KUĆICA DO BMW-a Pogledajte čega se sve država rješava na javnoj dražbi

OD NAPLATNIH KUĆICA DO BMW-a Pogledajte čega se sve država rješava na javnoj dražbi
Davor Višnjić/PIXSELL/Ilustracija

Usmena javna dražba održat će se u subotu, 6. lipnja, u Narodnom sveučilištu u Sesvetama na Trgu Dragutina Domjanića s početkom u 9 sati

Na aukciji u organizaciji tvrtke TRCZ automobili nalaze se predmeti koje su rashodovale državne institucije i trgovačka društva kao što su Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Grad Zagreb, Hrvatske autoceste d.o.o., Hrvatske vode, Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo unutarnjih poslova, itd.
Ukupno su u pitanju 152 predmeta razvrstana u četiri skupine s različitim početkom licitacije, a sve kako bi se poštivale mjere socijalnog distanciranja. A ponuda je doista šarolika, piše portal index.hr.

Zainteresirani tako mogu licitirati radne strojeve i ručne kosilice (flakserice i rotirajuće), kao i naplatne kućice HAC-a. Za par tisuća kuna možda nećete riješiti stambeno pitanje, ali ove kućice se lako mogu prenamijeniti u, primjerice, uslužne objekte poput kioska.  Velik interes se očekuje i za vozila MUP-a, posebno BMW-ove motocikle i Land Rovere. Na popisu se nalaze i opake mašine poput BMW-a 330d Xdrive, Audija A4 3.0 TDI ili pak Škode Superb. Također, na licitaciji je ponuđeno i nešto gradskih automobila tipa Fiat Punto, dok od novijih vozila izdvajamo Škodu Yeti 4x4 TDI iz 2013. godine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Usmena javna dražba održat će se u subotu, 6. lipnja, u Narodnom sveučilištu u Sesvetama na Trgu Dragutina Domjanića s početkom u 9 sati.

Pravo prisustvovanja i sudjelovanja imaju sve osobe uz obvezu uplate jamčevine u iznosu od 10% početne cijene za svako vozilo (minimalno 200 kn) iz grupe prema navedenim terminima. S jednom uplatnicom dražbi može pristupiti samo jedna osoba, i to pod uvjetom da je uplaćena jamčevina vezana uz vozilo koje se nalazi u grupi prema navedenom rasporedu.

Tijekom javne dražbe početne cijene se mogu podizati za minimalni iznos od 200,00 kn. Osoba koja izlicitira određeno vozilo dužna je u roku 3 dana uplatiti izlicitirani iznos, u suprotnom se smatra da je odustala od kupnje te gubi pravo na povrat jamčevine. 
Vozila su neispitana, moguće neispravna ili nekompletna, prodaja vozila se vrši po načelu viđeno-kupljeno, što isključuje mogućnost naknadnog ulaganja prigovora po bilo kojoj osnovi. 

Cjelokupnu ponudu možete pogledati na internet stranici TRCZ automobili.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video