Vijesti / Automobilizam

POGLEDAJTE KOJE

AUTOKLUB BLACKLISTED Ove nedjelje neke će ulice biti zatvorene za promet jer u Varaždin stiže oktanski spektakl

AUTOKLUB BLACKLISTED Ove nedjelje neke će ulice biti zatvorene za promet jer u Varaždin stiže oktanski spektakl

Prijaviti se mogu svi, i amateri sa serijskim registriranim vozilom kao i profesionalni vozači, nevezano uz snagu ili tip njihovog automobila, a ulaz za posjetitelje u fan zonu te boxeve vozača je besplatan

Nakon uspješne organizacije automobilističkih utrka u gradu Čakovcu, Novom Marofu i Belici, Autoklub Blacklisted po prvi puta ove godine organizira utrku u Varaždinu, točnije u poduzetničkoj zoni Jalkovec. 

VELIKA NAGRADA VARAŽDINA

Četvrta od pet utrka počinje već ujutro u nedjelju 30. listopada, a ruta se vozi oko industrijske zone Jalkovec brzim dionicama koje će dodatno biti usporene šikanama kako bi se tehnički otežala staza i testirale granice vozačkih sposobnosti natjecatelja.

Prijaviti se mogu svi, i amateri sa serijskim registriranim vozilom kao i profesionalni vozači, nevezano uz snagu ili tip njihovog automobila.

- Očekuje nas mnogo uzbuđenja i iznenađenja s obzirom na to da se selimo u Varaždinsku županiju, točnije u dio grada Varaždina gdje nikad u povijesti nije održana slična auto utrka. Izazov je za nas organizatore, ali i za vozače s obzirom na zahtjevnost staze i iskustvo koje se očekuje od vozača. Svakako, dodatnu motivaciju vozačima predstavlja što je to četvrta od pet utrka BlackListed Cup 2k22 natjecanja pa samim time postoji i mogućnosti osvajanja vrijednih nagrada. Očekujemo velik broj posjetitelja s obzirom da će mještani Varaždinske županije moći prvi puta u povijesti uživati u amaterskim i profesionalnim sposobnostima vozača, a na utrku se mogu prijaviti svi, bilo amateri sa serijskom registriranim vozilom kao i profesionalni vozači, nevezano uz snagu ili tip njihovog automobila - rekao je Siniša Baksa, predsjednik Autokluba Blacklisted.

U vremenu od 5:00 do 22:00 sati u dijelu sljedećih ulica biti će zatvoren promet za sva vozila:

  • Varaždinska ulica
  • Varaždinska ulica, odv. I
  • Varaždinska ulica, odv. II
  • Varaždinska ulica, odv. III
  • Dio ulice Braće RadićOtvaranje ceste bit će moguće u iznimnim ili hitnim slučajevima te u prethodno određenom razdoblju:
  • do 08:00h,
  • od 12:00 - 12:45h i
  • od 18:00h.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na [email protected] putem priložene prijavnice dostupne ovdje uz više informacija na stranici Autokluba Blacklisted.

AUTOKLUB BLACKLISTED Oktanski spektakl stiže u Varaždin

Gledatelje očekuju i TAXI vožnje sa profesionalnim vozačima kao i drift spektakl u organizaciji 23nd Drift Squadron.

Ulaz za posjetitelje u fan zonu te boxeve vozača je besplatan.

Najnovije

Reci što misliš!


Vezani članci