Vijesti / Automobilizam

turistička zajednica

Varaždin će ponovno ugostiti luksuzne sportske jurilice

Varaždin će ponovno ugostiti luksuzne sportske jurilice
Turistička zajednica grada Varaždina

Ferrari, Porsche, Rolls-Royce, Lamborghini, samo su dio svjetski poznatih marki koji će ove godine sudjelovati u samom događaju

Varaždinci će u centru grada imati prilike uživati u jedinstvenoj karavani sportskih luksuznih automobila zahvaljujući originalnom, hrvatskom turističko-gastronomskom događaju TIE FLY.

Gradske ulice, Uršulinska i Draškovićeva, 8. lipnja će tako ponovno postati najljepše kulise gdje će svim ljubiteljima luksuznih sportskih jurilica biti prezentirani neki od najatraktivnijih modela automobila.

Projekt TIE FLY, kojem je cilj promocija Hrvatske kao jedne od najatraktivnijih automobilskih destinacija u Europi, najavljen je danas ispred dvorca Stari grad, a organizatori su iznimno ponosni što okupljaju sve prestižne automobilističke marke na svijetu. Ferrari, Porsche, Rolls-Royce, Lamborghini, samo su dio svjetski poznatih marki koji će ove godine sudjelovati u samom događaju, spomenuo je Robert Bajs, organizator događaja.

Tim će se povodom u Varaždinu 8. i 9. lipnja okupiti više od 150 ljubitelja automobila s preko 60 luksuznih sportskih vozila koja prolaze gradovima i regijama kontinentalne Hrvatske s ciljem promocije hrvatskih ljepota.

Ovaj događaj u svom osmom izdanju u potpunosti mijenja smjer te prolazi kontinentalnom Hrvatskom – kroz Zagorje, Varaždin i Podravinu ističući i promovirajući ljepote unutrašnjosti lijepe naše. TIE FLY su ponovno prepoznali i podržali grad Varaždin i Varaždinska županija te Turističke zajednice grada Varaždina i Varaždinske županije.

Javnost tako ima priliku doživjeti ovaj jedinstveni i uzbudljivi događaj koji će se zainteresiranima predstaviti defileom i izložbom vozila u centru grada Varaždina 8. lipnja oko 17 sati.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video