PU varaždinska

Dvojica provalili u stan, napali mladića i htjeli mu ukrasti igraću konzolu

Teški napad u Ulici braće Radića u Varaždinu. Policija je naknadno pronašla razbojnike.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca starosti 27 i 35 godina, zbog sumnje da su počinili kazneno djelo razbojništva.

Kako sumnjaju iz policije, oni su u četvrtak 30. svibnja oko 20.20 sati u Ulici braće Radić u Varaždinu, došli do stana kojim se koristi 23-godišnjak, pozivajući ga da otvori vrata.

U trenutku kad je on otključavao bravu, navedeni su razbili ulazna vrata i ušli u stan. Pritom ga je jedan od njih pošpricao sprejom s nadražujućom tvari po licu i odgurnuo ga na trosjed, pri čemu ga je uhvatio za ruke, onemogućivši mu da se brani i zatražio da im da novac, izvješćuju iz PU varaždinske.

Za to je vrijeme drugi muškarac s police uzeo igraču konzolu u namjeri krađe. Kako se 23-godišnjak oslobodio iz zahvata, navedeni je odbacio konzolu te zajedno s drugim počiniteljem pobjegao iz stana.

Navedeni su naknadno pronađeni i dovedeni na kriminalističko istraživanje, nakon kojeg su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije