Bartolovec

U sudaru autobusa i auta smrtno stradao 54-godišnji vozač

Prilikom vršenja očevida dionica državne ceste bila je zatvorena za sav promet.

Policijska uprava varaždinska izvijestila je o prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu, 22. lipnja, oko 22:25 sati kod Bartolovca.

– Muškarac (54) upravljao je automobilom iz smjera Bartolovca u smjeru Varaždina. Vozilom se nije kretao sredinom obilježene prometne trake, prešao je na lijevu prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera i prednjim djelom svog vozila naletio je na prednji lijevi dio autobusa kojim je iz suprotnog smjera, svojom prometnom trakom upravljao 66-godišnjak, a koji je u tom trenutku pokušao skretanjem u desno na biciklističku traku izbjeći prometnu nesreću – izvijestili su iz PU varaždinske.

U prometnoj nesreći od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja preminuo je 54-godišnjak. Smrt je konstatirala liječnica ekipe Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije. Po završetku očevida tijelo unesrećenog prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin gdje će se obaviti obdukcija.

Za vrijeme trajanja očevida, do 1:30 sati, dionica državne ceste bila je zatvorena za sav promet te se odvijao obilaznim pravcima.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije