PU varaždinska

Želio ispasti frajer pred policijom: Vozio na zadnjem kotaču motora pa pao

Ivanečka policija imala je što za prepričati kolegama, a 18-godišnjak je možda naučio lekciju.

Policijska uprava varaždinska izvijestila je o prekršaju u cestovnom prometu. Ivanečka policija je 6. kolovoza oko 21 sat u Žarovnici vršila kontrolu prometa.

Uočili su motor koji dolazi iz smjera Višnjice i kreće se prema Lepoglavi. Vidjeli su da nema upaljena svjetla pa su pokušali zaustaviti vozača. Vozač je prvo usporavao, da bi potom naglo pojačao brzinu motora, podigao prednji kotač iznad ceste i nastavio vožnju na stražnjem kotaču. No to nije dugo trajalo.

Ubrzo je izgubio nadzor nad motorom, pao i otkotrljao se niz šljunčanu bankinu. S glave mu je ispala kaciga koja nije bila propisno pričvršćena. Prilikom pada je zadobio ozljede. Kasnije je želio nastaviti vožnju motorom i oglušio se na upozorenja policije pa su nad njim uporabljena sredstva prisile.

Priveli su ga u Policijsku postaju Ivanec i smješten je u posebnu prostoriju do dovođenja pred nadležni sud. Prilikom pada zadobio je lakše tjelesne ozljede. Na kraju, radilo se o 18-godišnjaku koji je upravljao neregistriranim i neosiguranim motorom bez položene vozačke kategorije za to vozilo. Motor mu je privremeno oduzet.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije