Vijesti / Crna kronika

Novi slučaj vandalizma u Varaždinu, stradao i kraljevski stolac

Novi slučaj vandalizma u Varaždinu, stradao i kraljevski stolac
Novi slučaj vandalizma u centru Varaždina zgrozio stanovnike divljanjepovz3723311

U samom središtu Varaždina opet smo imali priliku svjedočiti vandalizmu kojeg se svi, naravno, srame, a ništa po tom pitanju nije učinjeno, već se isti problem svako malo ponavlja.

Incident se dogodio u prijelazu s 8. na 9. svibnja. Tijekom te noći jedna ili više nepoznatih osoba protutnjala je samim središtem grada, uništavajući pritom i privatnu i javnu imovinu, a pošteđen nije bio ni kraljevski stolac, gradska atrakcija.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Već dugo postoji taj problem, išli smo kod gradonačelnika, no on nas sasluša, zgrozi se nad vandalizmom, a potom ode kao da nas nije ni čuo, u potpunosti ignorira naše žalbe i savjete – rekao nam je Darko Levačić, jedan od građana, koji ovom vandalizmu nije svjedočio, no kojeg se taj problem dotiče i želi da se stvari promijene.

Za problem znaju i fratri i časne sestre iz središta grada, no, smatra Levačić, oni su izrazito nekonfliktni pa preko tog problema prolaze.

- Prije nekoliko tjedana vandali su razvalili vrata haustora, onako, kao u akcijskom filmu, karate udarcem. Pa zašto to? Imaju niz otvorenih krčama, pa neka idu u njih i tamo rade svoje, a nas neka ostave na miru – dodao je Levačić, razočaran ponašanjem vandala, ali i defetizmom gradske vlasti.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Vezani članci

Reci što misliš!