Vijesti / Crna kronika

OBRAČUN U CENTRU

TUČNJAVA NA KORZU Identificirani krivci za nered u centru Varaždina od prije dva mjeseca

TUČNJAVA NA KORZU Identificirani krivci za nered u centru Varaždina od prije dva mjeseca
Vjeran Strahonja / Facebook

U fizičkom obračunu mladići starosti 16, 21 i 25 godina su zadobili ozljede te su zatražili medicinsku pomoć u varaždinskoj Općoj bolnici.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin su postupali temeljem objave snimke koja je snimljena od strane građana te objavljena na društvenim mrežama i u medijima. Riječ je o snimci koju je na svome Facebook profilu objavio varaždinski gradski vijećnik Vjeran Strahonja.

Vezana vijest:

Tučnjava JAVNI RED I MIR VIDEO Na Korzu izbila tučnjava: 'Uobičajeno po zatvaranju noćnog kluba u Centru Poje'

- Dovršenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 17. veljače oko 6 sati na Trgu kralja Tomislava došlo do narušavanja javnog reda i mira, odnosno vike, galame i vrijeđanja između 19-godišnjakinje i 30-godišnjaka. Tom prilikom, se također njima na isti način vikom, galamom, vrijeđanjem i međusobnim fizičkim obračunom priključilo više muškaraca starosti 16, 21, 25, 23 i 21 godinu - piše u policijskom priopćenju.

U fizičkom obračunu mladići starosti 16, 21 i 25 godina su zadobili ozljede te su zatražili medicinsku pomoć u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede su im okvalificirane kao lakše tjelesne.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video