Vijesti / Crna kronika

REAKCIJA NA PRESUDU

NUŠINI RODITELJI KRIVE MEDIJE 'Šljivančanin je dobio 5 godina za cijelu Ovčaru, sram vas bilo!'

NUŠINI RODITELJI KRIVE MEDIJE 'Šljivančanin je dobio 5 godina za cijelu Ovčaru, sram vas bilo!'
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Nepravomoćnom presudom Županijskog suda u Varaždinu Nuša Bunić osuđena je danas na 12 godina zatvora.

Nepravomoćnom presudom Županijskog suda u Varaždinu Nuša Bunić osuđena je danas na 12 godina zatvora zbog ubojstva svog bivšeg dečka Nikole Tureka.

Vezana vijest:

Nuša Bunić, ubojstvo Nikole Tureka, suđenje PRESUDA ZA UBOJSTVO NUŠA BUNIĆ OSUĐENA NA 12 GODINA Branila se time da se Nikola Turek sam nabio na nož

Takvu kaznu komentirao je ispred zgrade varaždinskog suda njezin otac Danko Bunić.

- Dosta ste mržnje posijali! Ovo je vaš pritisak i rezultat vaših aktivnosti! Šljivančanin je dobio pet godina za cijelu Ovčaru. Sram vas bilo! - obratio se Nušin otac novinarima.

Odluku sutkinje kratko je prokomentirao i odvjetnik Nuše Bunić.

- Postupak je zaista bio pod neobičnim medijskim pritiskom koji je ličio skoro pa i na linč i bojim se da se to odrazilo i na konačnu presudu. Međutim, pravnik sam i legalist, čekam da čujem argumente koji će, nadam se, biti bolji od rečenih. Borit ću se na Vrhovnom sudu, u koji imam puno povjerenja - rekao je Domagoj Krpina.

Roditelji Nuše Bunić u nekoliko su se navrata vraćali pred novinare.

- Zbog čega uzimate izjave i obranu samo jedne strane? Gdje je druga strana? Doći će vrijeme da me slušate! Ovo ste vi novinari napravili, i motoristi koji su se udružili, da naprave ovo što se danas tu događa - rekla je Marina Bunić, majka osuđene.

Vezana vijest:

Nuša Bunić, ubojstvo Nikole Tureka, suđenje, Zdravko Turek NAKON PRESUDE NUŠI BUNIĆ OTAC UBIJENOG TUREKA 'Nemojte me pitati jesam li zadovoljan presudom, ništa mi ne može sina vratiti'

Na pitanje novinara tko je onda odgovoran za ovo ubojstvo, rekla je:

- Na to pitanje ćemo odgovarati negdje drugdje. Imamo još stepenica. Imat ćete o čemu pisati! - rekla je, krenula prema automobilu pa se ponovo vratila.

- Gdje su vam dokumenti? Ja imam sve crno na bijelo, nikoga više neću štedjeti! Znate li vi što o Nikoli Tureku iza ovoga što je rečeno? Zašto njegovi ne govore sve? Zašto su skrivali puno toga? Postoje svjedoci, puno toga što nije tu izrečeno - rekla je Nušina majka.

- Psihijatrijska dokumentacija! Dobro? Čovjek je liječen na psihijatriji - iznio je otac Danko Bunić i dodao:

- Ne govori se o njegovom pokušaju samoubojstva i o tome da postoje svjedoci koji su doživjeli isto što je i naša kći doživjela!

- Mislite da ja ne osjećam, da ja nemam srce? - nadovezala se majka - Što još treba? Da se bacim s krova da mi netko povjeruje da je ta osoba liječena? Da je napadao i prije!

Na pitanje novinara zašto to što govore nije priloženo obrani, Danko Bunić je odgovorio:

- Sve je priloženo obrani, samo je na vaš pritisak ovako odlučeno!

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video