Vijesti / Crna kronika

POLICIJA O UTAKMICI

BEZ MILOSTI Četiri navijača uletjela u teren nakon utakmice Hrvatske i Tunisa pa završili u policiji

BEZ MILOSTI Četiri navijača uletjela u teren nakon utakmice Hrvatske i Tunisa pa završili u policiji
Siniša Sović/Foto agencija Sjever; Hrvoje Jelavić/Pixsell

Sa sigurnosnog aspekta cjelokupni organizirani dolazak i odlazak gostujućih navijača, kao i svih domaćih navijača na stadionu prošao je u najboljem redu, ističu u varaždinskoj policiji.

Jučer, 11. lipnja, s početkom u 20.45 sati na Gradskom stadionu Varaždin odigrana je prijateljska međunarodna nogometna utakmica između reprezentacije Hrvatske i Tunisa koju je s tribina pratilo i pogledalo oko 8036 gledatelja, od kojeg broja je njih 50 bilo gostujućih navijača.

U službene prostorije policije, prije, za vrijeme i nakon utakmice, zbog prekršaja, dovedeno je ukupno 5 navijača. Zbog počinjenja prekršaja iz članka 4. Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima privedeno je 4 navijača, odnosno oni su nakon završetka utakmice ušli u igrački teren. Jedan navijač je priveden zbog počinjenja prekršaja iz članka 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Sa sigurnosnog aspekta cjelokupni organizirani dolazak i odlazak gostujućih navijača, kao i svih domaćih navijača na stadionu prošao je u najboljem redu.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!