Vijesti / Crna kronika

jedan od najintrigantnijih sudskih postupaka

ZATVORENO ZA JAVNOST Pripremno ročište za Smiljanu Srnec sazvano za 18. rujna

ZATVORENO ZA JAVNOST Pripremno ročište za Smiljanu Srnec sazvano za 18. rujna
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Pripremno ročište zatvoreno je za javnost i mogu mu nazočiti samo pozvane osobe. Brani se šutnjom, a prilikom posljednjeg dovođenja iz istražnog zatvora na Županijski sud novinarima je u prolazu rekla da nije ubila sestru

Pripremno ročište u postupku protiv Smiljane Srnec (45), optužene da je 2000. godine ubila sestru Jasminu Dominić, održat će se 18. rujna, doznajemo na Županijskom sudu u Varaždinu. Pripremno ročište zatvoreno je za javnost i mogu mu nazočiti samo pozvane osobe.

Podsjetimo, Smiljanu Srnec Županijsko državno odvjetništvo tereti da je s pet udaraca tupim, tvrdim predmetom ubila tri godine mlađu sestru, čije je tijelo u veljači ove godine pronađeno u zamrzivaču u obiteljskoj kući u Palovcu u Međimurskoj županiji.

Brani se šutnjom, a prilikom posljednjeg dovođenja iz istražnog zatvora na Županijski sud novinarima je u prolazu rekla da nije ubila sestru. Bit će to jedan od najintrigantnijih sudskih postupaka u povijesti hrvatskog pravosuđa zbog proteka vremena koje je otežalo prikupljanje materijalnih dokaza, a članovi Smiljanine obitelji odbili su svjedočiti tijekom istrage.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Category: 6007

Reci što misliš!