Vijesti / Crna kronika

NAPALA GA TROJICA

RAZBOJNIŠTVO ZAVRŠILO SMRĆU Josip Horvat iz Selnika u bolnici je podlegao teškim ozljedama glave

RAZBOJNIŠTVO ZAVRŠILO SMRĆU Josip Horvat iz Selnika u bolnici je podlegao teškim ozljedama glave
Varaždinski.hr

Napadači su mu iz kuće ukrali novac te ga ozlijedili po glavi i ostavili ga u kući u kojoj je živio sam.

Josip Horvat iz Selnika preminuo je jučer oko 20 sati u 61. godini života u bolnici. Tamo se nalazio zbog teških ozljeda glave koje je zadobio prilikom provale u njegovu obiteljsku kuću u studenome prošle godine.

Vezana vijest:

Provala JAVLJA POLICIJA U SELNIKU Lopovi provalili 60-godišnjaku u kuću te ga fizički napali i ukrali mu novac

Neslužbeno doznajemo kako je Horvat preminuo u bolnici u Klenovniku, gdje je bio premješten iz Opće bolnice Varaždin bolnice zbog komplikacija koje su nastale uslijed teških ozljeda.

Iz policije su potvrdili kako je preminuli Josip Horvat bio žrtva razbojstva počinjenog 1. studenoga 2019. godine u Selniku pokraj Ludbrega, no konačna službena informacija o uzroku smrti bit će poznata nakon obdukcije.

Što se tiče istrage, počinitelji i dalje nisu uhvaćeni, a policija intenzivno skuplja informacije i provodi detaljnu istragu kako bi isti bili uhvaćeni, rekli su nam u policiji.

Podsjećamo, Josip Horvat bio je žrtva provale u kojoj su mu trojica napadača iz kuće ukrala novac te mu nanijela ozljede glave i ostavila ga u kući u kojoj je živio sam nakon smrti svojih roditelja.

Iz državnog odvjetništva potvrđuju da će se počiniteljima, ako i kada budu pronađeni, u optužnicu uz dosadašnje točke dodati i točka ubojstva.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video