Vijesti / Crna kronika

Sukob na tribini

TORCIDA O INCIDENTU 'Čovjek se srušio, nitko nije dao da ga iznesemo. Policija i zaštitari nisu reagirali'

TORCIDA O INCIDENTU 'Čovjek se srušio, nitko nije dao da ga iznesemo. Policija i zaštitari nisu reagirali'
Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell

Nakon što specijalci nisu dali da se onesviješteni odnese s tribine, započeo je sukob policije i navijača, Torcida je probila kordon policije i počela je tučnjava.

Jučer, 2. veljače, dogodio se incident nakon utakmice Varaždina i Hajduka na Varteksovom stadionu u Zagrebačkoj ulici.

Vezana vijest:

'Treće poluvrijeme' SUKOB POLICIJE I NAVIJAČA 'Torcida je napala policijske službenike, upotrijebljene su palice i sprej'

Dok je policija u svom izvanrednom priopćenju izvijestila da ih je napalo 200 maskiranih pripadnika navijačke skupine Torcida, sada dolaze nove informacije od navijača koji su se u tom trenutku zatekli na južnoj tribini.

Radi se o pripadnicima Torcide iz Varaždinske županije, a kako pišu 24sata, tvrde da se na južnoj tribini jedan čovjek srušio, da su mu ljudi vadili jezik iz usta te da se pozivala hitna pomoć preko zaštitara i policajaca no nitko nije reagirao.

Nakon što specijalci nisu dali da se onesviješteni odnese s tribine, započeo je sukob policije i navijača, Torcida je probila kordon policije i počela je tučnjava, a hitnoj pomoći trebalo je 15 minuta da dođe s jedne strane stadiona na drugu, rekao je za 24sata jedan od pripadnika navijačke skupine.  

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video