Vijesti / Crna kronika

POLICIJA GA PRONAŠLA U KLENOVNIKU

UHIĆEN 24-godišnjak bez vozačke dozvole skrivio prometnu nesreću u Jerovcu pa pobjegao

UHIĆEN 24-godišnjak bez vozačke dozvole skrivio prometnu nesreću u Jerovcu pa pobjegao
Duško Jaramaz/Pixsell (ilustracija)

Prijeti mu novčane kazna u iznosu od 17,500 kuna ili kazna zatvora u trajanju do 60 dana.

U srijedu, 5. veljače, u 7.55 sati u Jerovcu se dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom nakon koje je jedno vozilo se udaljilo u smjeru Klenovnika, a koje su u istom trenutku uočili policijski službenici Policijske postaje Ivanec, javljaju iz Policijske uprave varaždinske.

- Policijski službenici su davanjem svjetlosnih znakova na vozilu i signalnom palicom 'Stop policija' pokušali zaustaviti osobno vozilo koji je i dalje bez zaustavljanja nastavio se kretati prema Klenovniku. Dolaskom u Klenovnik pronađeno je vozilo te je utvrđeno da je vozilom upravljao 24-godišnjak. Također je provjerom utvrđeno kako je isti vozilom upravljao prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom - stoji u priopćenju.

Zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, isti je doveden u Policijsku postaju Ivanec i uhićen.

- Obzirom na počinjene prekršaje bijeg s mjesta prometne nesreće i upravljanje prije stjecanja prava na upravljanje uhićeni je uz Optužni prijedlog doveden na prekršajni odjel Općinskog suda u Varaždinu stalna služba u Ivancu s prijedlogom određivanja zadržavanja odnosno kazne zatvora u trajanju do 60 dana i novčane kazne u iznosu od 17,500 kuna. Nakon saslušanja, 24-godišnjaku je od strane Suda određeno puštanje na slobodu - javljaju iz policije.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video