Vijesti / Crna kronika

nesreća u međimurju

SMRT NA CESTI Mladi vozač (24) kamiona izgubio život na autocesti kod Čakovca

SMRT NA CESTI Mladi vozač (24) kamiona izgubio život na autocesti kod Čakovca
E.M.

Preminuli mladić četvrta je žrtva na međimurskim prometnicama u ovoj godini

U petak, 28. veljače 2020. godine oko 18 sati i 30 minuta, na 20 kilometru autoceste A4, između čvorova Čakovec i Ludbreg u smjeru Zagreba, dogodila se prometna nesreća u kojoj je nažalost smrtno stradao 24-godišnji mađarski državljanin, piše eMeđimurje.

- Vozač teretnog automobila, mađarskih nacionalnih oznaka, rođen 1995. godine, brzinu kretanja nije prilagodio vidljivosti (noć) i gustoći prometa, zbog čega je prednjim dijelom kamiona udario u stražnji dio poluprikolice pridodane teretnom automobilu, moldavski nacionalnih oznaka, a kojim je u istom smjeru upravljao 35-godišnji moldavski državljanin - javlja međimurska policija.

Na mjestu prometne nesreće liječnička ekipa hitne medicinske pomoći konstatirala je smrt 24-godišnjeg vozača kamiona, dok je nadležni državni odvjetnik naložio obavljanje obdukcije. U vađenju unesrećenog iz olupine kamiona sudjelovali su i pripadnici vatrogasne službe "Hrvatskih autocesta".

U vremenu od 19 sati do 40 minuta nakon ponoći promet na autocesti odvijao se jednim prometnim trakom uz postavljenu privremenu prometnu signalizaciju.
O prometnoj nesreće dostavit će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu. Preminuli mađarski državljanin četvrta je žrtva na međimurskim prometnicama u ovoj godini.

 

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!