Vijesti / Crna kronika

BRZINA I NEOPREZNOST

TRNOVEC BARTOLOVEČKI Vozilo sletjelo s ceste pa se prevrnulo na krov, ozlijeđena jedna osoba

TRNOVEC BARTOLOVEČKI Vozilo sletjelo s ceste pa se prevrnulo na krov, ozlijeđena jedna osoba
Ilustracija

U prometnoj je nesreći ozlijeđena 24-godišnja vozačica te joj je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin.

Jedna je osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila u petak, 26. lipnja, oko 15 sati u Trnovcu Bartolovečkom, javljaju iz Policijske uprave varaždinske.

- Žena (24) upravljala je osobnim vozilom županijskom cestom u smjeru Gospodarske zone Trnovec. Prolaskom kroz raskrižje s ulicom Motičnjak i ulaskom u lijevi zavoj, zbog neprilagođene brzine stanju i uvjetima na kolniku te prometnoj situaciji, izgubila je nadzor nad upravljačem. Vozilo se pritom zanijelo po kolniku i sletjelo u lijevu stranu kolnika u cestovni jarak. Nakon toga se od siline udara, odbilo natrag na kolnik i prevrnulo na krov. Tom je prilikom stražnjim desnim dijelom udarilo u lijevu bočnu stranu osobnog vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljao 47-godišnjak. Isti je vozilom nakon udara sletio s kolnika u desni cestovni jarak - stoji u priopćenju.

U prometnoj je nesreći ozlijeđena 24-godišnja vozačica te joj je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin. Njezine će se ozljede okvalificirati naknadno.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!