Vijesti / Crna kronika

krađa motora

Lopov ga prodao u Ludbregu za 400 kuna: Poznati ugostitelj objavio identitet kradljivca motora

Lopov ga prodao u Ludbregu za 400 kuna: Poznati ugostitelj objavio identitet kradljivca motora
Facebook

'U jednom jedinom danu mamlaz je uspio osobnu dragocjenost, vrijednu više od 15.000 kuna pretvoriti u nešto vrijedno svega 400 kuna. Kakav idiot mora biti čovjek da napravi takvo nešto?', pita se vlasnik.

Poznatom međimurskom ugostitelju Marijanu Martinjašu ukraden je motocikl Yamaha, o čemu je objavom na društvenoj mreži obavijestio prijatelje, zamolivši ih za pomoć. U roku tri dana, motocikl je pronađen. 

Otkriven je i počinitelj. Iz ograđenog dvorišta ukrao ga je lokalni kriminalac.

Kako je na društvenoj mreži objavio Martinjaš, kradljivac je na motociklu divljao, demolirao ga i prodao u Ludbregu za dijelove, i to za - 400 kuna.

- U jednom jedinom danu mamlaz je uspio osobnu dragocjenost, vrijednu više od 15.000 kuna pretvoriti u nešto vrijedno svega 400 kuna. Kakav idiot mora biti čovjek da napravi takvo nešto? Koja je to patologija ljudskog uma, koja ga može navesti da učini takvo zlo? - pita Martinjaš koji je javno objavio i identitet kradljivca koji je otprije poznat policiji zbog brojnih provala u kuće i krađe.

- Kad sam, došavši u ludbrešku policijsku stanicu došao po motor i vidio ga cijelog demoliranog i razmontiranog, obuzeo me nevjerojatan osjećaj tuge. Osjećao sam se puno, puno gore sad kad sam ga dobio natrag nego kad sam shvatio da je ukraden - napisao je Martinjaš. 
 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video