Vijesti / Crna kronika

Slučaj kod Jalžabeta

MRTVO TIJELO U ŠUMI Pretraga još traje, policija i državno odvjetništvo i dalje šute

MRTVO TIJELO U ŠUMI Pretraga još traje, policija i državno odvjetništvo i dalje šute
Varaždinski.hr

Policija i Županijsko odvjetništvo još uvijek rade na terenu u Jalžabetu, a potvrditi nam mogu malo toga.

Jučer smo saznali kako je na području iskrčene šume u Leštakovcu pored Jalžabeta u tijeku pretraživanje terena. Policija je trakom zagradila dio koji se pretražuje, a prema neslužbenim informacijama kojima raspolažemo radi se o potrazi za zakopanim tijelom Dejana Petrekovića koji je nestao 10. srpnja 2018. godine.

Vezana vijest:

Policija kod Jalžabeta, Leštakovec slučaj se istražuje Policija ogradila dio šume kod Jalžabeta: Pronađeno zakopano mrtvo tijelo?

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu ni jučer, ali ni danas nije nam moglo potvrditi o čemu se radi.

- Zasad ne možemo ništa potvrditi, obavijestit ćemo vas kad ćemo imati više informacija – kratki su iz Državnog odvjetništva, a nisu nam mogli potvrditi ni neslužbenu informaciju da je na područje šume u Leštakovcu u pomoć policiji došla i vojska.

- Policija samo osigurava mjesto gdje će se provoditi očevid po nalogu Županijskog državnog odvjetništva – poručuju iz PU varaždinske te dodaju da ne mogu potvrditi koje se sve službe nalaze na terenu u Leštakovcu.

Prema svemu sudeći, leš se još traži, nadležna tijela ne govore o kome je točno riječ i od kuda je dojava došla.

Kako smo jučer pisali, u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba nalazi se nekoliko neriješenih slučajeva nestalih osoba s područja Varaždinske županije, a u ovom trenutku može se samo pretpostaviti o kome se radi.

Vezana vijest:

Dejan Petreković, Leštakovec POLICIJA JE NA TERENU ČIJE JE TIJELO U LEŠTAKOVCU? Najmisteriozniji nestanak bio je onaj Dejana Petrekovića prije dvije godine

Naveli smo slučaj misterioznog nestanka Dejana Petrekovića koji je nestao 10. srpnja 2018. godine, njemu se za mjesto nestanka navodi Varaždin Breg, a informacije koje su se pojavile nakon njegovog nestanka Petrekovićevo ime, između ostalog, dovodile su se u vezu s krađom oružja iz varaždinske policije.

Dosad dostupne neslužbene informacije govore da upravo njegovo tijelo policija i Državno odvjetništvo traže na području iskrčene šume u Leštakovcu.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video