Vijesti / Crna kronika

POLICIJA IZVJESTILA

PRONAĐENO TIJELO Petreković je ubijen u skladištu u Varaždinu pa zakopan u Leštakovcu

PRONAĐENO TIJELO Petreković je ubijen u skladištu u Varaždinu pa zakopan u Leštakovcu
Varaždinski.hr

Za ubojstvo se terete tri osobe, među njima dva državljana Srbije.

Policija je danas izvijestila da je pronašla mrtvo tijelo Dejana Petrekovića (službeno se barata inicijalima), koji je nestao još u srpnju 2018. godine. Nakon cjelokupne kriminalističke istrage, ustanovljeno je da je Petreković ubijen vatrenim oružjem, a za ubojstvo se sumnjiče 52-godišnjak s hrvatskim državljanstvom te dvoje državljana Srbije starosti 39 i 27 godina. Protiv njih je podnijeta kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu.

Vezana vijest:

Dejan Petreković, Leštakovec POLICIJA JE NA TERENU ČIJE JE TIJELO U LEŠTAKOVCU? Najmisteriozniji nestanak bio je onaj Dejana Petrekovića prije dvije godine

Danas je na izvanrednoj konferenciji za novinare Policijske uprave varaždinske rečeno da je nakon Petrekovićeva nestanka 13. srpnja 2018. vrlo brzo počela istraga zbog sumnje da je žrtva kaznenog djela. Tijeko proteklog razdoblja PU varaždinska surađivala je s Upravom kriminalističke policije Ravnateljstva policije te Županijskim državnim odvjetništvom u Varaždinu. 

- Kriminalističko istraživanje sastojalo se od više policijskih izvida i dokaznih radnji. Provedena je i razmjena informacija s drugim tijelima unutar i izvan države. Unatrag nekoliko mjeseci provedeno je intenzivno traganje za tijelom spomenutog, koje je i pronađeno 13. studenoga 2020. te po pronalasku ekshumirano i prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagreb, s ciljem utvrđivanja uzroka smrti i identifikacije - informirana je javnost danas o poduzetim radnjama.

Vezana vijest:

Petreković Dejan nakon opsežnog istraživanja UBIJEN DEJAN PETREKOVIĆ 'Postoje naznake da je riječ o međusobnom obračunu'

Obdukcija i vještačenje pokazali su da je riječ o nestalom Dejanu Petrekoviću. Utvrđeno je da je ubijen vatrenim oružjem 10. srpnja 2018. u jednom skladišnom prostoru u Varaždinu, nakon čega je njegovo tijelo zakopano u Leštakovcu. 

Kriminalističko istraživanje završeno je podnošenjem kaznene prijave protiv 52-godišnjaka, 39-godišnjaka i 27-godišnjaka.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video