Vijesti / Crna kronika

UBOJSTVO

PREBILI GA NA SMRT Žrtva brutalne četvorke bio je profesor na Gospodarskoj školi

PREBILI GA NA SMRT Žrtva brutalne četvorke bio je profesor na Gospodarskoj školi

Poznato je tko je 35-godišnjak koji je sinoć preminuo od zadobivenih ozljeda...

Incident koji se u noći s petka na subotu dogodio kod Graberja u nedjelju navečer dobio je tragičan epilog. Pretučeni 35-godišnjak, koji je zadobio teške tjelesne ozljede, preminuo je u varaždinskoj bolnici.

Kako je izvijestila policija, podnijeta je kaznena prijava protiv četiriju osoba, na teret im se stavlja kazneno djelo ubojstva. Riječ je o 24-godišnjoj ženskoj osobi, te tri muške osobe od 20, 25 i 29 godina.

Kako doznajemo iz više izvora, žrtva o kojoj je riječ je Nino Čengić. Ovaj 35-godišnjak radio je kao profesor engleskog jezika na Gospodarskoj školi u Varaždinu, trenutno na zamjeni.

Vezana vijest:

Nino Čengić PREMLATILI GA NA SMRT OPTUŽENI ZA UBOJSTVO Asja, Ivan, Ivor i Dominik danas će biti privedeni u istražni zatvor

Ljudi iz kolektiva opisuju ga kao pristojnog kolegu koji je uredno radio svoj posao te su u šoku nakon saznanja što se dogodilo protekloga vikenda.

Što je točno dovelo do obračuna navedene četvorke s Čengićem, zasad nije poznato. Policija je tek izvijestila da su ga izudarali drvenim palicama po glavi i tijelu.

Nanijeli su mu teške ozljede, nakon čega su ga teško ozlijeđenog ostavili da leži na asfaltu. Pronašli su ga prolaznici te je prevezen u bolnicu, gdje je sinoć podlegao ozljedama.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video