Vijesti / Crna kronika

PREMLATILI GA NA SMRT

OPTUŽENI ZA UBOJSTVO Asja, Ivan, Ivor i Dominik danas će biti privedeni u istražni zatvor

OPTUŽENI ZA UBOJSTVO Asja, Ivan, Ivor i Dominik danas će biti privedeni u istražni zatvor
Varaždinski.hr

Četvorka je drvenim palicama premlatila 35-godišnjeg Ninu Čengića te su ga ostavili da leži na tlu...

Profesor engleskog na Gospodarskoj školi u Varaždinu, Nino Čengić (35), prebijen je u noći s petka na subotu u varaždinskom kvartu Graberje. Četiri osobe su ga napale i izudarale drvenim palicama te ostavili da leži na tlu, izvijestila je policija. Pronašli su ga prolaznici te je prevezen u varaždinsku bolnicu, gdje je podlegao ozljedama.

Vezana vijest:

Nino Čengić UBOJSTVO PREBILI GA NA SMRT Žrtva brutalne četvorke bio je profesor na Gospodarskoj školi

Policija je podnijela kaznenu prijavu zbog ubojstva protiv četiri osobe. Riječ je o 24-godišnjoj ženskoj osobi te tri muške osobe u dobi od 20, 25 i 29 godina. Doznajemo da bi oni tijekom dana iz policijske postaje trebali biti privedeni u istražni zatvor.

Kako smo neslužbeno doznali, u incidentu su sudjelovali Asja G. (24), Ivan G. (20), Ivor V. (29) i Dominik Ž. (25). Prvo troje je iz Varaždina, a četvrta osoba je s područja Međimurske županije. Koja je točno bila uloga svakoga od njih u usmrćivanju 35-godišnjeg profesora, utvrdit će se tijekom istrage te kasnije u kaznenom postupku.

Navodno je incidentu prethodilo to što je Čengić već ranije nadležnim tijelima prijavljivao klub Kulturanu, koji se nalazi u neposrednoj blizini mjesta događaja, zbog kršenja epidemioloških mjera, radnog vremena i slično. Sukob oko toga, kako se čini, otišao je u neželjenom smjeru i doveo do tragedije. 

Nino Čengić radio je kao profesor engleskog jezika na Gospodarskoj školi u Varaždinu, trenutno na zamjeni. Članovi kolektiva s kojima smo razgovarali opisuju ga kao pristojnog kolegu koji je uredno radio svoj posao te su u šoku nakon saznanja što se dogodilo protekloga vikenda.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.