Vijesti / Crna kronika

detalji pu varaždinske

Policija iznijela detalje jučerašnje prometne nesreće u kojoj je poginuo Slobodan Sudec

Policija iznijela detalje jučerašnje prometne nesreće u kojoj je poginuo Slobodan Sudec
DVD Ludbreg/Facebook

Na mjesto događaja izašli su i vatrogasci zbog izvlačenja unesrećenog iz vozila i sprječavanja vozila od zapaljenja.

Policijska uprava varaždinska iznijela je detalje jučerašnje prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao nekadašnji igrač Varteksa i Slaven Belupa Slobodan Sudec.

Vezana vijest:

tragičan ishod U teškoj prometnoj nesreći poginuo je bivši igrač Varteksa

- U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 19. lipnja oko 16.35 sati u Varaždinskoj ulici u Poljancu smrtno je stradao muškarac starosti 48 godina. Očevidom je utvrđeno, kako je nesretni muškarac upravljao osobnim vozilom iz smjera Varaždina u smjeru Ludbrega. Dolaskom u desni zavoj, vozilom se nije kretao sredinom obilježene prometne trake, već je vozilom prešao na lijevu stranu kolnika i na travnatu površinu s lijeve strane kolnika, gdje je prednjim djelom vozila udario u betonski stup. Na mjesto događaja izašli su djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije, koji su pružali medicinsku pomoć unesrećenom, ali je nesretni muškarac uslijed zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja - istaknuli su iz PU varaždinske. 

Također na mjesto događaja izašli su i vatrogasci DVD-a Ludbreg zbog izvlačenja unesrećenog iz vozila i sprječavanja vozila od zapaljenja. 

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!