Vijesti / Crna kronika

POLICIJA IZVJESTILA

Mopedist napravio niz prekršaja, prijeti mu do 70500 kuna kazne!

Mopedist napravio niz prekršaja, prijeti mu do 70500 kuna kazne!
Ilustracija

Ili 120 dana zatvora...

Jučer, 1. kolovoza, u 20.20 sati u Svetom Đurđu policijski službenici Policijske postaje Ludbreg zaustavili su vozača mopeda kojim je upravljao 21-godišnjak.

- Provjerama je utvrđeno da mopedom upravlja pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2.04 promila. Također je utvrđeno kako upravlja neregistriranim mopedom i bez police obaveznog osiguranja, bez zaštitne kacige i upaljenih svjetala te prije stjecanje prava na upravljanje i još nije postupio po zahtjevu policije prilikom zaustavljanja - izvjestila je policija.

Isti je zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja doveden u Policijsku postaju Ludbreg i smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do dovođenja sucu Prekršajnog odjela Općinskog suda u Varaždinu.

Optužnim prijedlogom prijeti mu novčana kazna do 70500 kuna ili do 120 dana zatvora, zaštitna mjera oduzimanja vozačke dozvole do 24 mjeseci i nakon pravomoćnosti odluke o prekršaju, prekršitelju će se odrediti i 15 negativnih prekršajnih bodova i nemogućnost polaganja vozačkog ispita u trajanju od dvije godine.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video