Vijesti / Crna kronika

PU varaždinska

Prometni kaos kod varaždinskog groblja: Veliki lančani sudar, sudioniku nesreće pregaženo stopalo

Prometni kaos kod varaždinskog groblja: Veliki lančani sudar, sudioniku nesreće pregaženo stopalo
Grad Varaždin

U nesreći su osim 26-godišnjaka ozlijeđeni i putnici i njegovog vozila (44 i 25 godina starosti).

Policijska uprava varaždinska izvijestila je o prometnoj nesreći u kojoj su ozlijeđene tri osobe. Nesreća se dogodila u četvrtak, 27. siječnja oko 13 sati u Ulici Ratimira Hercega u Varaždinu-

Muškarac (50) upravljao je alkoholiziran (1.28 promila) navedenom ulicom, a zbog brzine kretanja udario je u vozilo ispred sebe kojim je upravljao 26-godišnjak.

Njegovo vozilo odbačeno je unaprijed i udarilo je u drugo vozilo kojim je upravljao 62-godišnjak. I vozilo 62-godišnjaka je odbačeno unaprijed pa je i njegovo vozilo udarilo, pak, u teretno vozilo 41-godišnjaka.

Nakon prometne nesreće 50-godišnji vozač se zaustavio i neoprezno krenu vozilom prema naprijed te je desnim kotačem prešao preko stopala lijeve noge 26-godišnjaka koji je u tom trenutku stajao uz rub kolnika radi razmjene osobnih podataka s drugim sudionicima prometne nesreće, navode iz PU varaždinske.

U nesreći su osim 26-godišnjaka ozlijeđeni i putnici i njegovog vozila (44 i 25 godina starosti). Medicinska pomoć pružena im je u varaždinskoj bolnici.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video