Vijesti / Crna kronika

POLICIJA IZVJESTILA

KAOS U POLICIJSKOJ POSTAJI Šake letjele na sve strane, napadača morali vezati

KAOS U POLICIJSKOJ POSTAJI Šake letjele na sve strane, napadača morali vezati
Miroslava Novak

Još je policajcima prijetio i ubojstvom...

Varaždinska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom zbog sumnje da je počinio više kaznenih djela prijetnje i prisile prema policijskim službenicima Policijske postaje Novi Marof.

- Kako se sumnja, on je u četvrtak, 12. svibnja oko 15.50 sati u Policijskoj postaji Novi Marof, tijekom zadržavanja zbog kriminalističkog istraživanja vezanog uz sumnju u prethodno počinjena kaznena djela, zatražio medicinsku pomoć. U trenutku kad je ekipa Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije stigla u Policijsku postaju i započela s liječničkim pregledom, negodovao je i tražio da ga se pusti iz prostorija za zadržavanje. Pritom se oglušio na naredbe policijskih službenika da se smiri i fizički nasrnuo na jednog od policajaca, udarivši ga zatvorenom šakom u glavu. Prilikom naguravanja prema izlazu iz prostorije, udario je drugog policajca u predjelu oka. U pomoć dvojici policajaca priskočili su i drugi policijski službenici te mu stavili sredstva za vezivanje ruku i pojas na noge, kojeg se oslobodio uslijed agresivnosti. Tijekom navedenog, 38-godišnjak je prijetio policijskim službenicima ubojstvom - izvijestila je policija.

Napadač je pregledan po liječnici ekipe hitne medicinske pomoći kojom prilikom je utvrđeno da nije zadobio ozljede pri uporabi sredstava prisile. Medicinska je pomoć pružena i policajcima koje je udario te je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, 38-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video