Vijesti / Crna kronika

pokušaj napada

Opet problemi s psima u Đureku, pozvana i policija

Opet problemi s psima u Đureku, pozvana i policija
Ilustracija/Pixabay/Google maps

Krikovi i cviljenje u večernjim satima odzvanjali su varaždinskim kvartom.

Prije nešto više od mjesec dana dogodio se incident sa psima u varaždinskom Đureku, a nova situacija s psima u glavnim ulogama ponovila se jučer u večernjim satima. Pred zgradom u Ulici Zrinskih i Frankopana dva su psa napala ženu i njenog psa koji su bili u šetnji, javlja nam čitatelj.

- To su bili užasni krikovi i cviljenje. Muž od vlasnice derao se na vlasnika druga dva psa zašto nisu na povodniku, ovaj je uzvratio vrijeđanjem. Intervenirala je i policija – ističe stanovnik tog dijela grada. Kaže da su susjedi ipak uspjeli spasiti svoga psa od težih posljedica tako da su ga sakrili u zgradu. Pritom je vlasnica pala i ogrebla se na nekoliko mjesta, ispričao nam je čitatelj.

Iz policije su napomenuli da se ne radi o onim psima iz sukoba od prije mjesec dana. Kako doznajemo iz drugih izvora, ti su psi tada navodno oduzeti vlasnicima. 

- U ovom slučaju radi se o naruševanju javnog reda i mira. Psi nisu bili na povodniku, a sve se dogodilo oko 23 sata. Policija će protiv vlasnika psa podnijeti optužni prijedlog vezan uz držanje životinja bez nadzora. Napominjemo, tom prilikom nitko nije ozlijeđen i radi se o pokušaju napada - rekli su nam iz Policijske uprave varaždinske. 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video