Vijesti / Crna kronika

HAC poziva vozače

VAŽNO! 'Ne krećite na put dok se situacija na autocesti A4 ne stabilizira'

VAŽNO! 'Ne krećite na put dok se situacija na autocesti A4 ne stabilizira'
Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell

S obzirom da je zbog prometne nesreće dionica od Brezničkog Huma do Komina u smjeru Zagreba zatvorena za sav promet, zbog čega je otežano putovanje na ovoj dionici autoceste A4, molimo sve korisnike za razumijevanje, kažu u HAC-u.

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila danas u 5:40 sati kod čvora Breznički Hum u smjeru Zagreba, smrtno je stradalo više osoba i mnogo osoba teško je ozlijeđeno. U nesreći je autobus stranih registracija sletio s autoceste.

Vezana vijest:

nesreća na autocesti TRAGEDIJA NA AUTOCESTI TEŠKA NESREĆA NA A4 Smrtno stradalo 12 osoba

- S obzirom da je zbog prometne nesreće dionica od Brezničkog Huma do Komina u smjeru Zagreba zatvorena za sav promet, zbog čega je otežano putovanje na ovoj dionici autoceste A4, molimo sve korisnike za razumijevanje. Sve žurne službe su na lokaciji te ulažu napore da se promet što prije pusti spomenutom dionicom autoceste.
Također molimo korisnike koji koriste autocestu A4 za putovanje prema Zagrebu, da ukoliko su u mogućnosti ne kreću na put dok se situacija na autocesti ne stabilizira, kako se ne bi stvarali zastoji i dodatne kolone vozila u prilazu naplatnim postajama te na samoj dionici - poručuju iz HAC-a.

- Uprava i radnici Hrvatskih autocesta iskreno suosjećaju s obitelji stradalih osoba te ovim putem izražavamo duboku sućut, a svim ozlijeđenima želimo brz oporavak. Zadnjih dana, svjedoci smo čestih prometnih nesreća te apeliramo na sve korisnike da svoju vožnju prilagode uvjetima na cesti. Brzina, umor i nepažnja najčešći su uzroci prometnih nesreća, stoga se odgovornom vožnjom jedino može stići sigurno do cilja - dodaju u svom priopćenju.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video