Vijesti / Crna kronika

POLICIJA IZVJESTILA

DETALJI TEŠKE NESREĆE Vozač automobila oduzeo je prednost motociklistu

DETALJI TEŠKE NESREĆE Vozač automobila oduzeo je prednost motociklistu
Siniša Sović/Foto agencija Sjever

Varaždinska policija iznijela je detalje nesreće u kojoj je smrtno stradao motociklist...

U nedjelju, 14. kolovoza, u 15.45 sati u Ulici Vladimira Nazora u Turčinu, dogodila se prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom.

Vezana vijest:

nesreća Turčin PROMETNA NESREĆA Poginuo motociklist u Turčinu, suputnica prebačena u bolnicu

- Muškarac starosti 41 godinu upravljao je osobnim vozilom Ulicom Vladimira Nazora iz smjera Kolodvorske ulice. Dolaskom do raskrižja s kolnicima Zagrebačke ulice i Ulice Glavić, nije se zaustavio na znak obaveznog zaustavljanja, već je ušao u raskrižje skrećući ulijevo, kojom prilikom nije propustio sva vozila koja su se kretala cestom s prednošću prolaska. Zbog toga je na prednji lijevi dio njegovog vozila, prednjim dijelom naletio motocikl kojim je u smjeru Ulice Vladimira Nazora, zadržavajući smjer kretanja ravno, upravljao 25-godišnjak. Od siline udara, motocikl je odbačen uz istočni rub kolnika Zagrebačke ulice, dok su vozač i putnica odbačeni u odvodni kanal s istočne strane kolnika ulice Glavić. Vozač motocikla je zbog zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja, a putnica je zbog teških tjelesnih ozljeda prevezena u Opću bolnicu Varaždin, gdje je zadržana na liječenj - piše u policijskom priopćenju.

Na mjesto događaja izašao je zamjenik Županijske državne odvjetnice u Varaždinu koji je prisustvovao očevidu te odredio obdukciju i sva potrebna vještačenja.

Za vrijeme trajanja očevida navedena dionica državne ceste D-3 bila je zatvorena za sav promet sve do 20 sati.

Najnovije

Reci što misliš!