Vijesti / Crna kronika

INCIDENT U STRAUSSU

NAKON DVA DANA Ovo je policija izvijestila o županovom incidentu u kafiću

NAKON DVA DANA Ovo je policija izvijestila o županovom incidentu u kafiću
Patrik Macek / PIXSELL

Policija još ne potvrđuje, no, po svemu sudeći, župan Stričak dobit će prijavu i zbog vrijeđanja policijskih službenika.

U noćnim satima ovoga petka, 23. rujna, u kafiću Strauss u Varaždinu dogodio se fizički sukob u kojem je sudjelovao varaždinski župan Anđelko Stričak. Kako su tada iznijeli neki od svjedoka, 24-godišnjak je Stričaka udario u čelo staklenom čašom. Oko toga što je prethodilo sukobu postoje različita tumačenja.

Što se točno dogodilo trebala je utvrdili policija. No u današnjem izvješću policije ovaj se incident uopće ne spominje, barem ne izravno. Tek se među ostalim događajima navodi sljedeće:

Vezana vijest:

Anđelko Stričak INCIDENT SUKOB U KAFIĆU Župan Stričak fizički napadnut, dobio čašom u glavu!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave varaždinske zabilježena su četiri prekršaja protiv javnog reda i mira i to u Kućan Marofu i u tri slučaja u Varaždinu. Radi se o prekršajima koji se odnose na; viku i galamu, naročito drsko ponašanje, omalovažavanje i vrijeđanje policijskih službenika, davanje alkoholnih pića maloljetnim osobama i osobama pod utjecajem alkohola, te prosjačenju.

Iz policije nam je službeno potvrđeno da se jedan od navedenih prekršaja odnosi na ovaj za koji smo pitali, ali da više informacija nije moguće dati javnosti jer kriminalističko istraživanje još traje. No neslužbeno doznajemo da je župan Anđelko Stričak dobio prekršajnu prijavu zbog omalovažavanja i vrijeđanja policijskih službenika. Policija zasad još uvijek ne želi to službeno potvrditi, iako je prošlo već više od dva dana od toga incidenta.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video