Vijesti / Crna kronika

POLICIJA IZVJESTILA

Prevaranti ne miruju, ovog puta žrtva je 63-godišnjakinja. Ostala je bez 66.800 eura

Prevaranti ne miruju, ovog puta žrtva je 63-godišnjakinja. Ostala je bez 66.800 eura
Ilustracija/Pixabay

Kakav manipulator...

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Prijevare na štetu 63-godišnjakinje.

- On je, kako se sumnja u razdoblju od kolovoza 2021. do rujna 2022. godine, u više navrata od 63-godišnjakinje posudio iznos od ukupno oko 66 800 eura. Također je navedenu pozivao s različitih telefonskih brojeva, pritom se lažno predstavljajući imenima nekoliko osoba i u ime tih osoba za koje se predstavljao, tražio da mu ona posudi novac kako bi navodno kod njih mogao dovršiti građevinske radove koje izvodi, a da će te iste osobe preuzeti cijelo njegovo dugovanje, odnosno ako ona ne posudi tražene iznose, njihovi radovi neće biti dovršeni te ona tada neće moći dobiti povrat već prethodno posuđenog novca - izvijestila je policija.

Cijelo to vrijeme 33-godišnjak je dovodio oštećenu u zabludu da će joj vratiti novac, što do dana podnošenja prijave, nije učinio. Protiv njega će se podnijeti kaznena prijava za kazneno djelo Prijevare.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video